5ο Σεμινάριο – Μάλαξη κι Εγκυμοσύνη

Επιστήμη και ολικότητα σε 10 ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια*. Τεκμηριωμένη & αξιόπιστη Εισήγηση – μάθηση στη συμπληρωματική – εναλλακτική φροντίδα της οργανικής φυσιολογίας.

Διεύθυνση:  Δημοσθένους 121 & Δαβάκη Καλλιθέα πλησίον λεωφόρου Συγγρού & ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων: 6974634060, 6977711021

*Με κόστος μόνο 95 ευρώ ανά σεμινάριο, ή μόνο 780 ευρώ σε περίπτωση παρακολούθησης όλου του κύκλου εκπαίδευσης.

Ολιγομελή τμήματα 8 ατόμων. Κλείστε τη θέση σας άμεσα! 

  1. Μάλαξη και εγκυμοσύνη (pregnancy massage).

Το μασάζ  καθώς προσαρμόζεται στο φαινόμενο όλης της διάρκειας της εγκυμοσύνης για τη σύγχρονη γυναίκα. Η μάλαξη (massage) είναι η κυρίαρχη ειδικότητα υλοποίησης του ανθρώπινου αγγίγματος και της αίσθησης της αφής, στο σύγχρονο κόσμο. Υλοποίησης, με τρόπο αναβαθμισμένο, αξιόπιστο, αντικειμενικό. Η μάλαξη, βασικό μάθημα στα παραϊατρικά επαγγέλματα, είναι η τεκμηριωμένη επιστημονικά «τέχνη της αφής».

Η παρέμβαση με το άγγιγμά μας έρχεται στο σώμα και τον εγκέφαλο του δέκτη μας. Το αποτέλεσμα με την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και τα αγγεία, είναι άμεσο. Τα μαλακά μόρια χαλαρώνουν, οι μυϊκοί σπασμοί μειώνονται, τα αγγεία διαστέλλονται, η κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού αυξάνεται. Άρα διευκολύνεται η απομάκρυνση των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού και η ταυτόχρονη αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου.

Η πληροφορία, το μήνυμα, το ερέθισμα, από το άγγιγμά μας, έρχεται ταυτόχρονα στο Κεντρικό  Νευρικό Σύστημα, μέσω των περιφερικών νεύρων. Αποτέλεσμα είναι η ομαλοποίηση και η εξισορρόπηση ολόκληρου του οργανισμού, αντανακλαστικά. Επίσης επιτυγχάνεται η μείωση ή και εξάλειψη του νευρικού ερεθίσματος που ονομάζεται «πόνος» και ο συντονισμός ολόκληρου του ανθρώπου στο νευρικό και σωματικό ερέθισμα μάλαξη, άγγιγμα. Με την παρέμβασή μας ενεργοποιούμε την βασική ανθρώπινη αίσθηση που ονομάζεται ΑΦΗ.

Το μασάζ στην εγκυμοσύνη αποτελεί μια ασφαλή φροντίδα και προστασία στη σύγχρονη γυναικεία φυσιολογία.

Ημερομηνία Σεμιναρίου : 10/11 Φεβρουαρίου  2018  Ώρες :  14.00  – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες). Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής (10:00-18:00), εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!

Κόστος: 95 ευρώ

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

* Το κάθε σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)