6ο Σεμινάριο – Φροντίδα αδυνατίσματος – κυτταρίτιδας

Διατροφή, θεραπευτική μάλαξη (μασάζ),  χρήση βεντουζών, αρωματο-θεραπεία, κινησιοθεραπεία.

Ολιγομελή τμήματα έως 8 ατόμων, κάνετε την κράτηση της θέσης σας ΑΜΕΣΑ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων: 6974634060, 6977711021

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι μια δυσμορφία – δυσλειτουργία που παρουσιάζεται στους επιφανειακούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.

Τα χαρακτηριστικά σημεία της κυτταρίτιδας είναι: α) αύξηση του λιπώδους ιστού (διόγκωση των λιπο-κυττάρων) β) ενοχλητική αίσθηση σε τσίμπημα γ) ελάττωση της κινητικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος δ) συρρίκνωση του υποδόριου συνδετικού ιστού ε) συστολή των αγγείων και κατακράτηση υγρών.

Τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς του σώματος δεν είναι επακριβώς γνωστά. Ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία το σωματότυπο, το βάρος, το άτομο. Προϋπόθεση βέβαια, θεωρείται κάποια ορμονική επίδραση των οιστρογόνων. Επίσης ενοχοποιούνται η κληρονομικότητα, οι διαταραχές του κύκλου, και διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Η Συγκεκριμένη εκπαίδευση  έχει ως σκοπό της την συνολική φροντίδα και υποστήριξη στο συγκεκριμένο φαινόμενο, έχοντας ως θεραπευτικό αποτέλεσμα το συνολικό «δρόμο προς τη φυσιολογία».

Μαθήματα: Διατροφή, θεραπευτική μάλαξη (μασάζ),  χρήση βεντουζών, αρωματο-θεραπεία, κινησιοθεραπεία.

Ημερομηνία Σεμιναρίου : 3/4 Μαρτίου 2018  Ώρες :  14.00  – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες). Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής (10:00-18:00), εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!

Κόστος: 95 ευρώ

Δίνονται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

* Το κάθε σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)