Μαθήματα στη Ρεφλεξολογία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε πλήρως σε σχέση με τα κέντρα εκπαίδευσης που διδάσκονται τα μαθήματα Ρεφλεξολογίας.

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

    Είναι η ειδικότητα – μεθοδολογία η οποία αναλύει, εξηγεί και διαχειρίζεται το σύνολο της αντανακλαστικότητας στο εξωτερικό και κυρίως στο εσωτερικό μέρος του ανθρώπινου οργανισμού. Σημεία, ζώνες, τόξα, εξηγούνται με επάρκεια και με επαληθευμένα αποτελέσματα για να προσδώσουν κατά την προσεκτική και ακριβή διαχείριση τους, ουσιαστικά και δεδομένα αποτελέσματα μέριμνας και φροντίδας, σε σχέση με το σύνολο της ανθρώπινης ύπαρξης.

    Πρόκειται για μία συμπληρωματική, εντελώς φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτό-θεραπευτικής ικανότητας της ανθρώπινης φύσης. Δε θεραπεύει κάτι συγκεκριμένο, δεν παρεμβαίνει επιθετικά, δε συνιστά και δεν χορηγεί φάρμακα. Δεν προκαλεί παρενέργειες. Δεν υποκαθιστά καμία Ιατρική ή παραϊατρική θεραπευτική αγωγή.

    Έρχεται απλά, συμπληρωματικά, επικουρικά κι ανώδυνα να προσδώσει τη μικρότερη δυνατή δόση παρέμβασης, από αυτό που έχει να κάνει ο παρέχων την υπηρεσία, σα δράση. Λειτουργώντας πάντα ήπια, αντανακλαστικά, συμπληρωματικά, υποστηρικτικά, ολικά σε σχέση με τη λειτουργικότητα σε επίπεδο αξιολόγησης και συλλογισμού, της ανθρώπινης ύπαρξης.

Τα σεμινάριά μας πραγματοποιούνται μέσα από ολιγομελή τμήματα (2-4 ατόμων) ή ακόμη και σε ιδιαίτερα μαθήματα εκπαίδευσης. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

Wellness and Health Action, όλοι εμείς