2ο Σεμινάριο REJUVANCE στη Wellness & Health Action

Επιστήμη και ολικότητα σε 10 ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια*. Τεκμηριωμένη & Αξιόπιστη Εισήγηση – μάθηση στη συμπληρωματική – εναλλακτική φροντίδα της οργανικής φυσιολογίας.

Πρότυπο 2 ήμερο σεμινάριο χειρισμών & τεχνικών ανόρθωσης και σύσφιξης των ιστών και των βιολογικών υλικών του προσώπου.
Αυτή η ειδική φροντίδα και υποστήριξη για το πρόσωπο είναι ένας συνδυασμός σύγχρονων ειδικοτήτων μάλαξης που είναι άμεσα εφαρμόσιμες & χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κοινωνία. Παράλληλα με τις τεχνικές και τις κινήσεις, εφαρμόζονται ειδικά προϊόντα που αναβαθμίζουν το αυτό-θεραπευτικό αποτέλεσμα και προσδίδουν ποιότητα και αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσίας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα.
Συστολές και βραχύνσεις των ανωτέρω βιολογικών υλικών προσεγγίζουν την φυσιολογία τους καθώς ενεργοποιούνται και διατείνονται με ηρεμία, προσοχή και συνείδηση. Η επίδραση στα αγγεία και τα νεύρα του εγκεφάλου είναι επίσης φανερή. Το πρόσωπο φωτίζεται και δείχνει νεότερο, η επιδερμίδα ανανεώνεται, το νευρικό σύστημα τονώνεται, όλος ο οργανισμός συντονίζεται σε πιο υψηλά ενεργειακά επίπεδα. Όλη η συνεδρία προσομοιάζει με ένα φυσικό και ήπιο face lift.

Διεύθυνση:
Δημοσθένους 121 & Δαβάκη Καλλιθέα πλησίον λεωφόρου Συγγρού & ηλεκτρικού σταθμού Καλλιθέας.

Ολιγομελή τμήματα 8 ατόμων. Κλείστε τη θέση σας άμεσα!
Ημερομηνίες Σεμιναρίου: 18 – 19 Νοεμβρίου 2017 Ώρες: 14.00 – 18.00 (συνολικά 10 διδακτικές ώρες).
Δυνατότητα εκκίνησης από το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής (10:00-18:00), εφόσον κάποιος εκπαιδευόμενος θελήσει να παραβρεθεί μόνο την μια ημέρα του σεμιναρίου!!
*Kόστος: 95 ευρώ ανά σεμινάριο, ή 780 ευρώ σε περίπτωση παρακολούθησης όλου του κύκλου εκπαίδευσης.
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.
Ολιγομελή τμήματα έως 8 ατόμων, κάνετε την κράτηση της θέσης σας ΑΜΕΣΑ!
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεις θέσεων: 6974634060, 6977711021

* Το κάθε σεμινάριο μπορεί να υλοποιηθεί και οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πέραν των καθορισμένων ημερομηνιών, σε περίπτωση που υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 4 ατόμων. Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας σε κάποιο από τα σεμινάρια και όταν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχής, θα σας ανακοινώσουμε την υλοποίησή του πριν της προβλεπόμενης-καθορισμένης ημερομηνίας (που θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί.)